Ontspanningsmassages die helpen om geest en lichaam weer in balans te krijgen

Heb je last van spanningen of stress?

Ben je druk in je hoofd, heb je een kort lontje, raak je het overzicht kwijt of zit je gewoonweg niet lekker in je vel?

Voel je je vermoeid of futloos?

Kun je jezelf nergens toe zetten en kun je wel weer wat meer energie gebruiken?

Heb je (vage) lichamelijke klachten?

Gaan die klachten (bijv. nek. schouder, rug, hoofdpijn etc.) maar niet over en belemmeren ze je in jouw dagelijkse leven?

Hervind je kracht en voel je weer energiek en lekker in je vel

De massages bij Massagepraktijk Geysir zijn erop gericht om jou te laten voelen wat er onderhuids allemaal borrelt in je lijf. Om je bewust te worden van de signalen die je lichaam je geeft. Om eventuele blokkades of  diepere oorzaken van bepaalde klachten of spanningen te ontdekken. Maar uiteraard zijn de massages ook gewoon lekker om te ontspannen en van te genieten.

Je voelt je na de behandeling energieker, hebt weer zin om dingen op te pakken en ervaart de rust om dingen te overzien en voor jezelf grenzen te stellen. Je staat weer in je kracht en zit lekkerder in je vel.

“Ik help je door middel van massage meer in verbinding te komen met je lichaam en jouw kracht, zodat jij een relaxter leven leidt waarin je zelf aan het roer staat”

Ervaringen van mijn klanten

Wat een heerlijke massage heb ik gehad van Nienke!
Heel ontspannend, maar tegelijkertijd voelde ik me na afloop verkwikt, fris en helder. Nienke was heel relaxed en tijdens de massage was de sfeer ook heerlijk ontspannen met een lekker muziekje op de achtergrond.

Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader.

Marina de Jong, 48 jaar

Facilitair Manager kinderopvang

Heel veel ervaring heb ik niet met massages, dus vooraf vond ik het een beetje “spannend”, je geeft jezelf toch “letterlijk” bloot.
Na deze ervaring smaakt het naar meer!

Nienke weet een hele fijne sfeer te creëeren en haar natuurlijke toegankelijke persoonlijkheid maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde; weg gene, welkom fijne ontspannende ervaring: een cadeautje aan jezelf. Ik beveel een massage van Nienke van harte aan!

J. de Koning

Locatiemanager

Zo werkt het

Een massage bij Massagepraktijk Geysir is afgestemd op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik maak gebruik van klassieke en energetische massage technieken. Maar kan er ook voor kiezen een hotstone behandeling in te zetten als dat passend is. 

Vóór de massage hebben we een kort intakegesprek zodat ik goed kan afstemmen op jouw behoeften. Tijdens de massage werk ik veelal in stilte, zodat jij goed kan voelen wat er allemaal in je lichaam gebeurt en gaande is. Na de massage is er tijd om even na te voelen en eventueel na te bespreken.  

Let op: voor de allereerste afspraak reserveer ik wat meer tijd

Om je goed te leren kennen reserveer ik wat meer tijd als het je eerste afspraak betreft (~10-15 minuten extra).

Ik breng dit niet in rekening.

Wil jij weer volop in jouw kracht staan en lekker in je vel zitten?

Boek direct een lekkere massage

Veelgestelde vragen

Voor wie is massage geschikt?

Voor iedereen. Maar soms is massage geen goed idee, bijvoorbeeld bij:

  • Griep
  • Koorts
  • Algeheel onwel zijn
  • Zwangerschap <12 weken

Overleg ook eerst met je arts of hulpverlener bij o.a. de volgende klachten:

  • Ernstige klachten in vochthuishouding (oedeem, hartklachten)
  • Kanker
  • Bepaalde huidziekten
Geeft een massage bijwerkingen?

Door massage wordt het parasympatisch zenuwstelsel geactiveerd, deze zorgt voor rust en herstel. Je hartslag en ademhaling gaan vertragen, maar ook spijsvertering en je speeksel- en slijmafscheiding worden gestimuleerd. Dit kan er in resulteren dat je al tijdens de behanddeling last krijgt van een verstopte neus of een borrelende buik/darmen.

De effecten van de massage kunnen ook  na de behandeling doorwerken. Zo kan het zijn dat je na afloop hoofdpijn ervaart. Dit komt omdat de massage de bloedsomloop en circulatie stimuleert. Het is belangrijk om vóór en na de massage voldoende water te drinken (tenminste 1 glas, liefs meer).

Het kan ook zijn dat een bepaalde emotie aangeraakt wordt tijdens de behandeling. Dit kan zich tijdens de behandeling openbaren, maar soms ook pas later (een dag of soms nog later).

Kan ik zelf het type massage kiezen?

Jazeker, de massages van Massagepraktijk Geysir zijn afgestemd op jouw behoeften. Je kunt tijdens je bezoek je wensen kenbaar maken.

Ik maak gebruik van klassieke en energetische massage technieken. Maar kan er ook voor kiezen een hotstone behandeling in te zetten als dat passend is.

Wat laat ik aan en wat trek ik uit tijdens de massage?

In principe trek je jouw kleren uit tot aan het ondergoed. Sieraden doe je indien mogelijk af.

Omdat ik met olie masseer is het handig dat je zoveel mogelijk kleding uittrekt, maar uiteraard tot waar jij je er prettig bij voelt.

Zie ik jou snel bij mij op de massagetafel?

Druk op onderstaande knop en boek nu dat moment me-time