Laat stress niet meer jouw leven overheersen

Ontdek hoe de combinatie van ontspannende massages en bewustwording van stressfactoren in jouw leven de sleutel is tot een relaxter leven

Ik weet hoe vermoeiend het kan zijn

Je hebt veel verantwoordelijkheden: een druk leven met je gezin, werk, vrienden, familie en sociale afspraken.

Je to do lijst is altijd vol en wordt eerder langer dan korter.
Kortom… heel wat ballen om in de lucht te moeten houden. Dat vergt continue schakelen en meebewegen. Vaak lukt dat, maar wel ten koste van jezelf.

Gaat het continue “aan” staan gepaard met:

Steeds vaker een kort lontje naar je kinderen, partner en rest van je omgeving (en daar voel je je dan weer schuldig over)

Veel piekeren, je hebt het gevoel tekort te schieten en geen goede moeder/partner/vriendin te zijn

Slecht slapen en vaak hoofdpijn of andere spanningsklachten in je lijf (rug/nek/schouder etc.)

Je wilt graag verandering, maar weet niet hoe en al helemaal niet wanneer. Maar je voelt dat als je niks veranderd, jouw klachten alleen maar erger worden. Als je zo doorgaat kom je in het ergste geval in een burn-out terecht.

Been there, done that…

Ik kom zelf uit een situatie waarin mijn hoofd altijd aan stond. Ik rende van deadline naar deadline, hield heel veel ballen in de lucht, maar ik rende mezelf ook veelvuldig voorbij. Op het randje van een burn-out situatie, trapte ik eindelijk op de rem.

Ik leerde dat juist wanneer je heel druk bent, het aan te raden is te vertragen en rust te nemen om op te laden. Want alleen door goed voor jezelf te zorgen, kun je goed voor anderen zorgen.

En ik leerde luisteren naar de wijsheid van mijn lichaam. Als je te veel aan je hoofd hebt en veel piekert, dan verlies je het contact met je gevoel en met je lijf.

En dat terwijl je lijf heel goed weet wat jij nodig hebt. Het is je beste raadgever, maar in die dagelijkse drukte neem je meestal niet de tijd om er naar te luisteren. Blijf je zo doorgaan dan zal je lijf uiteindelijk steeds harder gaan tegenwerken.

Ik leerde vertragen en ervoer de kracht van aandachtsvolle aanraking.

Door aanraking kwam ik meer in verbinding met mijn lichaam en leerde ik een betere balans te hebben tussen dat volle hoofd, dat drukke leven en de signalen die mijn lijf in al haar wijsheid gaf.

Dat creëerde rust en ruimte. Het maakte dat ik zaken vanuit een ander, meer ontspannen, perspectief kon zien. Zo leerde ik mijn grenzen aangeven en veel vaker voor mezelf te kiezen.

Wil jij ook voelen wat jij nodig hebt om te ontspannen en jezelf op te laden, om zo vanuit rust de juiste prioriteiten te kunnen stellen om al die ballen in de lucht te houden?

Schrijf je dan nu in voor mijn Je Stress Te lijf-programma.

Ik heb dit programma ontwikkeld om vrouwen te helpen weer te voelen wat zij nodig hebben om alle dagelijkse drukte en stress het hoofd te kunnen bieden.

Om alle verantwoordelijkheden die ze hebben aan te kunnen, zonder daarbij zichzelf helemaal weg te cijferen.

In dit programma word je je meer bewust van de stressfactoren in jouw dagelijkse leven en hoe jij hiermee omgaat.

En door middel van massages onderzoeken we samen waar en hoe de stress en spanning zich in jouw lijf manifesteert. Je leert (weer) luisteren naar je lichaam.

De ontspannende massages zijn een cadeau aan jezelf. Kwalitatieve me-time. Echt tijd voor jezelf, waarin de zorg voor jezelf voorop staat.

Door de ontspanning van de massagesessies verzorg je je lichaam en stel je het in staat om op haar beurt weer voor jou te zorgen.

Met het Je Stress Te Lijf-programma:

Creëer je de rust en ruimte om te beslissen hoe je al die ballen in de lucht kan houden, zonder dat dat ten koste gaat van jezelf

Ervaar je wat echte me-time voor je doet, zoals meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf, verbetering van je fysieke klachten

Ben je weer die leuke moeder, vrouw, vriendin die je ten diepste bent en wil zijn

Hoe ziet het programma er uit?

Het is geen standaard programma, ik stem af op jou en op wat jij nodig hebt.

We gaan in 5 behandelingen van 75 minuten weer/nog meer verbinding maken met je gevoel en je lijf. Wat heeft jouw lijf te vertellen?

We gaan samen kijken hoe jij het beste de spanningen en opgebouwde stress in je lijf kan verwerken.

Als je bij mij bent, hoor ik graag eerst jouw verhaal. Hoe ziet  jouw dagelijks leven eruit, wat zijn de dingen die jou bezig houden, waar loop je tegenaan etc. ?

Daarna krijg je een ontspannende massage. Echt even me-time. Tijd om weer te voelen wat je lichaam al weet.
Zo kun je direct al een eerste resultaat voelen.

Bij elke volgende sessie starten we met een gesprek waarin je aangeeft hoe het op dat moment met je gaat en hoe de afgelopen periode is geweest (aan de hand van je persoonlijk journal, die je als bonus krijgt bij dit programma).

Dit vormt de basis voor de te geven massage: samen bepalen we waar de meeste behoefte aan is.

Uit je hoofd, uit de stress, in je lijf en je gevoel. Weer even thuiskomen bij jezelf.

Wat is het verschil met andere vormen van coaching en behandeling?

De kracht van het Je Stress Te Lijf – programma is dat alle sessies bestaan uit de combinatie van (be)spreken en massage.

Door het spreken kun je woorden geven aan wat jij voelt. Door de massages kun je voelen wat er in je lijf speelt.

Je voelt het verschil tussen spanning en ontspanning.

Je leert de signalen/klachten van je lijf te herkennen zodat je zelf bewuste keuzes kunt maken.

Je combineert me-time met het aanpakken van de factoren die ervoor zorgen dat jij niet altijd die leuke moeder/partner/vrouw bent die jij zo graag wil zijn.

Ik zie jou en luister….  En ik ben oprecht geïnteresseerd in jou. Je krijgt van mij de begeleiding die bij jou past en wat jij nodig hebt om jouw stress te lijf te gaan.

Zorgt dit programma ervoor dat ik geen stress meer heb?

Nee, ik kan niet alle stress en spanning wegnemen in je leven. Maar ik kan je wel helpen om er beter mee om te gaan.

Ik kan je eraan herinneren hoe belangrijk het is dat jij goed voor jezelf zorgt, zodat je vanuit die self-care ook voor anderen kan zorgen.

Stel je eens voor dat je tijd voor jezelf durft te nemen, ook al lijkt dat in je drukke schema helemaal niet uit te komen.

Om je vervolgens te realiseren dat ruim een uur kwalitatieve me-time ervoor zorgt dat je vanuit de ontspanning en rust kan zien wat echt belangrijk is en wat eventueel ook morgen kan.

Ik help je weer te leren luisteren naar je eigen lijf. Zo voel je zelf steeds beter wanneer het tijd is om jouw batterij weer op te laden.

Je houdt jouw drukke schema vol, zonder zelf kopje onder te gaan!

Investering

De investering van het Je Stress Te Lijf – programma bedraagt € 499,- (incl. BTW).

Hiervoor krijg je;

5 live sessies (massage én coaching m.b.t. stressfactoren) van 75 minuten in mijn praktijkruimte

een persoonlijk bewustwordingsjournal

gedurende de looptijd van het traject regelmatig anti-stress ontspanningstips in je mailbox

Het bedrag mag in één keer of in 4 termijnen worden betaald.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met andere anti-stress programma's?

Het Je Stress Te Lijf – programma is een combinatie van (be)spreken en massage. Je bent niet alleen rationeel vanuit je hoofd bezig met het verminderen van stress, maar door het massage element leer je voelen wat voor jou nodig is. Je leert de signalen/klachten van je lijf herkennen zodat je bewuste keuzes kunt maken.

Waarom zou ik voor dit programma kiezen in plaats van losse massage sessies?

Dit programma gaat verder dan gewone losse massage sessies. Door middel van jouw persoonlijke journal dat je gedurende de looptijd van het programma gaat bijhouden, onstaat er meer inzicht en bewustwording van stressfactoren in jouw leven. In de sessies is er alle ruimte om dit te bespreken. De massages worden hier ook op afgestemd, zodat je ook meer bewust gaat voelen hoe de stress en spanning zich in jouw lijf manifesteert. 

Wat is de looptijd van het Je Stress Te Lijf - programma?

Dit programma bestaat uit 5 sessies bij mij in de praktijk. De sessies vinden elke 2-3 weken plaats, dus de totale looptij is ongeveer 3-4 maanden in totaal.

Hoe snel merk ik resultaat?

Al in de eerste sessie zul je ervaren waar in je lijf spanning zit en hoe dat verschilt van ontspannen zijn. Maar het eind resultaat zal voor iedereen anders zijn, omdat het een op maat gemaakt programma is. Hoe beter je de journal bij zal gaan houden, hoe meer bewustwording er zal zijn van stressfactoren in je leven en hoe je dat terugvoelt in je lichaam. Door daar op af te stemmen zul je gaan merken dat je eerder naar de signalen van je lichaam gaat luisteren. Het effect van het programma loopt daarmee ook door na de vijf sessies bij mij in de praktijk.

Werkt dit programma ook als ik normaal gesproken moeite heb om te ontspannen tijdens een massage?

Soms is het moeilijk ontspannen tijdens een massage, juist omdat je het gevoel hebt dat je MOET ontspannen op zo’n moment. Mijn massages zijn erop gericht om te voelen hoe het voor jou in het moment is. Juist de realisatie dat je jezelf als het ware oplegt dat je moet ontspannen is vaak de sleutel tot loslaten… en daarmee ontspannen. 

Zorgt dit programma ervoor dat ik straks geen stress meer heb?

Er zullen altijd stressfactoren zijn in je leven, maar dit programma helpt je om bewuster en beter met die stressfactoren om te gaan.

Door bewuster te zijn van de signalen die je lijf afgeeft, kun je eerder op de rem trappen in plaats van door te denderen in de achtbaan waar je soms in beland. Vanuit de rust en ruimte kun je dan prioriteiten stellen en wellicht hulp vragen. Je voorkomt dat je batterij helemaal leegloopt en laadt op tijd op. Ook dat helpt om in jouw drukke schema niet kopje onder te gaan en bewuster keuzes te maken.

Twijfel niet langer en schrijf je nu in!

Schrijf je hier in

11 + 8 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.